Om

billedkunstner-mette-brinch

Det, der kendetegner mine billeder, er min interesse for kompositioner, farver og former. Jeg arbejder i serier, og i hver serie går jeg i dybden med motivet og farverne for at afprøve deres muligheder.

Mit billedsprog er stramt komponeret med felter i rene farver, og jeg dyrker farvernes toner. Jeg eksperimenterer med malemåder og materiale for at se, hvordan det påvirker kompositionen.

I mine billeder forsøger jeg at skabe stor spænding mellem figurer og farver, samtidig med at de udtrykker en harmonisk og æstetisk helhed.  

Oprindelig er jeg uddannet cand.comm. i dansk og kommunikation fra Roskilde Universitet og har i mange år arbejdet som kommunikationschef i Københavns Kommune. I 2014 valgte jeg at etablere mig som billedkunstner og fik atelierplads i et kunstnerfælleskab i en gammel margarinefabrik i Nærum. 

Jeg har udstillet på Kunstnernes Sommerudstilling på Vestjyllands Kunstmuseum i 2018 og ’19 og udstiller løbende i kunstforeninger. 


Jeg har skrevet om mine igangværende malerier, mine idéer, tanker og arbejdsprocesser. Det finder du under nye arbejder.

Du kan se alle mine billeder under malerier.